Prooft is er om
alles uit jouw werkdag te halen

Er zit meer in de werkdag

Organisaties die goed voor hun medewerkers zorgen zijn succesvoller en hebben gelukkigere medewerkers. Een aangename werkplek en een prettige sfeer dragen bij aan het werkplezier. Maar wist je dat goede business software minstens zo’n belangrijk element is? Om lekker te kunnen werken zijn rust en focus essentieel. Toch confronteren veel organisaties hun medewerkers met ondoordachte processen en inefficiënte, snel veranderende administratieve werkzaamheden.

Talent benutten & Prooft, plezier in het werk
Met ons slimme Prooft Portaal verlagen we de administratieve werkdruk en zorgen we dat medewerkers meer uit hun werkdag kunnen halen. Ons ultieme doel? Ervoor zorgen dat je medewerkers aan het eind van de dag met energie en plezier naar huis gaan. Daarom voelen we ons verantwoordelijk voor de tijd die je servicemedewerkers kan besteden aan het bedenken van slimme oplossingen voor de (technische) vraagstukken van klanten.

Accountmanagers helpen we door ervoor te zorgen dat ze minder tijd kwijt zijn aan administratieve rompslomp en zo meer ruimte hebben voor het onderhouden van de klantrelaties. Projectleiders hebben dankzij Prooft de rust en het overzicht om collega’s te faciliteren in hun werk. Kortom: we verlagen de werkdruk voor iedere medewerker die te maken krijgt met administratieve werkzaamheden. Zodat er weer ruimte in jouw organisatie ontstaat voor talent, vakmanschap en werkplezier.
Wie is Prooft?
Prooft is opgericht door Michel Schoenmaker en Paul Ootjers. De ondernemers zagen van dichtbij hoe snelle veranderingen, inefficiënte processen en een hoge administratieve werkdruk mensen beperkten in hun dagelijkse werkzaamheden. Als duo met ieder een totaal andere achtergrond sloegen ze de handen ineen en bedachten een bedrijfskundige softwareoplossing die dit probleem moest oplossen. Prooft was geboren.

Ieder dag zetten de mensen van Prooft hun deskundigheid en creativiteit in om organisaties te helpen het talent en de werktijd van hun medewerkers zo slim en efficiënt mogelijk te benutten. Vol overtuiging en gedrevenheid helpen we organisaties beter presteren en zien we het als onze persoonlijke missie om administratieve werkzaamheden te verminderen, gemakkelijker en leuker te maken.