over Prooft
en de mensen van Prooft

Deskundigheid & creativiteit

Prooft is opgericht door Michel Schoenmaker en Paul Ootjers. De ondernemers zagen van dichtbij hoe snelle veranderingen, inefficiënte processen en een hoge administratieve werkdruk mensen beperkten in hun dagelijkse werkzaamheden. Als duo met ieder een totaal andere achtergrond sloegen ze de handen ineen en bedachten een bedrijfskundige softwareoplossing die dit probleem moest oplossen.

Michel Schoenmaker
Michel is het bedrijfskundig genie dat met je meedenkt over je bedrijfsprocessen en het minimaliseren van de administratieve werkzaamheden. Bij aanvang van de samenwerking stelt hij veel vragen om alle benodigde informatie boven tafel te krijgen. Hij luistert goed en pas als hij zeker weet dat hij een compleet beeld heeft van de vraagstukken binnen jouw organisatie, schuiven hij en Paul samen aan de tekentafel. In nauw overleg met jou ontwikkelen de twee een portaal dat de vraagstukken binnen jouw organisatie oplost. Michel laat pas los als er concrete verbeteringen zijn gerealiseerd en vooruitgang is geboekt.
Stuur een e-mail
Paul Ootjers
Als software engineer is Paul verantwoordelijk voor de bouw van de Prooft Portaal. Dit is de man die bedrijfskundige uitdagingen en processen moeiteloos weet te vertalen naar een slimme softwareoplossing mét prettige gebruikerservaring voor de medewerkers. Paul zorgt ervoor dat iedere gebruiker plezieriger kan werken dankzij een op maat gemaakt dashboard en koppelt de meest uiteenlopende bedrijfssoftware aan Prooft. Hij is in zijn nopjes als hij zijn verbeeldingskracht kan benutten om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en jouw organisatie daarmee naar een volgend niveau kan brengen.
Stuur een e-mail

Wil jij weten hoe ons team jouw organisatie kan helpen?

Afspraak maken