Werkwijze

Wat kun je verwachten van Prooft?

Prooft stappenplan

De oplossingen van Prooft zijn geschikt voor iedere afdeling binnen je organisatie. Toch begrijpen we het als je ons Prooft Portaal liever stap voor stap integreert. Als klant van Prooft bepaal jij het tempo. We geven altijd een eerlijk advies over de verbeteringen die we binnen je organisatie zien, maar het is eveneens aan jou hoe ver je wilt gaan in het versimpelen en veraangenamen van de administratieve werkzaamheden.

Het Prooft Portaal is modulair opgebouwd, waardoor we voor uiteenlopende organisaties slimme oplossingen hebben ontwikkeld, die we snel kunnen implementeren. Daarnaast kunnen we altijd inspelen op bedrijfsspecifieke vraagstukken.

Stap voor stap

Wat je wensen ook zijn, de Prooft werkwijze is altijd gelijk. We zorgen voor verbetering binnen jouw organisatie aan de hand van de volgende drie stappen:

Stap 1

vragen & luisteren

Je hebt ons ingeschakeld om iets binnen je organisatie te verbeteren. Daarom luisteren we goed naar je wensen en stellen we veel vragen. Zo weten we zeker dat we een compleet beeld hebben van de werkwijzen, processen en vraagstukken binnen jouw organisatie.

Stap 2

Advies & mock-up

In de tweede stap vertalen wij je wensen naar concrete oplossingen. Omdat we je complete bedrijfsvoering onder de loep nemen, geven we in onze mock-up niet alleen antwoord op je initiële vraag. Alles wat we signaleren nemen we mee en jij kunt rekenen op een volledig en deskundig advies van Prooft. In de mock-up staan onze ideeën, maar jij beslist zelf welke elementen jij wilt introduceren binnen jouw organisatie.

Stap 3

aanpassen & inrichten

Ben je tevreden over de uitwerking? Dan vertalen we de mock-up in een mum van tijd naar een business softwareoplossing die volledig aansluit op jouw organisatie. Dankzij de modulaire opbouw van de Prooft Portaal kunnen we de oplossing heel snel voor je verzorgen. Wil je de wijzigingen stapsgewijs doorvoeren. Geen probleem. Je behoudt de volledige controle én ziet snel resultaat.

nazorg

Vinger aan de pols

Uiteraard blijven we, als je dit wilt, na de invoering van de Prooft oplossing nauw betrokken bij je organisatie. We peilen regelmatig hoe het gaat en bij eventuele vervolgvragen denken we proactief met je mee over een slimme oplossing.

Samen onderzoeken wat Prooft voor jouw organisatie kan betekenen?

Afspraak maken