Echt, het kan anders!

Werken zoals jij dat wilt

Meer werkplezier, minder werkdruk

Je verwerkt facturen in een boekhoudprogramma, beheert de voorraad in een ERP-systeem en vraagt je medewerkers hun uren bij te houden in speciale urenregistratiesoftware. Voor ieder proces binnen je bedrijfsvoering heb je een andere softwareoplossing.

Toch is niet ieder softwarepakket geschikt voor iedere medewerker en zijn of haar taken. Dat maakt het lastig om alle administratieve taken op de juiste manier bij te houden. Het resultaat? Werk wordt minder leuk, de werkdruk wordt hoger en het registreren gaat ten koste van het talent én het welzijn van je medewerkers. Dat kan anders!

Dit doet Prooft voor jouw organisatie

Prooft filtert alle voor de gebruiker relevante informatie uit je bestaande software. Dat vertalen we naar eenvoudige vragen en begrijpelijke invulvelden, waardoor het registreren super eenvoudig en gebruiksvriendelijk wordt. Of je nu nieuwe software introduceert of een aangepaste werkwijze; je medewerkers kunnen hun werk ongestoord blijven doen en ervaren rust, ruimte en grip op hun taken. Dat doen we zo:

Vereenvoudig
administratieve taken
Prooft vereenvoudigt en minimaliseert de administratieve werkzaamheden voor je medewerkers. Dat doen we door eerst op bedrijfskundig niveau mee te denken over de processen van jouw organisatie. Vervolgens maken we het registreren laagdrempelig, overzichtelijk en ook nog eens leuk om te doen. We zorgen ervoor dat je bestaande software slim met elkaar samenwerkt waardoor het dubbel invoeren van gegevens voorgoed tot het verleden behoort. Dankzij Prooft wordt registeren een fluitje van een cent.
Creëer een prettige
werkomgeving
In het persoonlijke Prooft Portaal zien je medewerkers in één oogopslag de informatie die ze nodig hebben en welke gegevens ze nog moeten invoeren. Nooit meer grasduinen in lastig te bedienen systemen, maar alle benodigde gegevens direct bij de hand.
Verhoog
declarabele uren
Door het invoeren van gegevens leuker en efficiënter te maken, helpen we je medewerkers nauwkeuriger te registreren. Dat leidt tot een toename van het aantal declarabele uren en een administratie die op orde is.
Verbeter
interne processen
De eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen van Prooft zorgen ervoor dat je interne processen soepeler verlopen. Doordat registreren kinderlijk eenvoudig is, verlagen we de faalkosten van je organisatie en versnellen we de doorlooptijden van je bedrijfsprocessen.

Met welke pakketten werk jij?

4PS3
Bluebeam3
CCV Shop3
Connect IT3
Exact Globe3
GA Kozijn3
Maxcredible3
Microsoft Dynamics3
Office3653
Phoras3
Postnl Pakketten3
Trello3
Wocas3

Vraag direct een offerte aan

Met welke pakketten werkt jouw organisatie? Selecteer ze hiernaast en laat je gegevens bij ons achter. Wij kunnen een vrijblijvende offerte aanbieden
Selecteer hiernaast jouw pakketten